Middelen

MBE geeft een duidelijke ondersteuning bij een tekort aan conditie, een tekort aan weerstand, spijsverteringsproblemen, diarree, blaren in de mond, koortslippen, huiduitslag, verminderde concentratie, cholesterol afwijkingen, stress enzovoort. 

MBE is een gefermenteerd biologisch product dat de darmflora, de lichamelijke conditie, de weerstand en het afweersysteem ondersteund. Bij regelmatig gebruik zullen de verschillende bacterievormen die in de darmen voorkomen hun evenwicht en balans beter kunnen vinden. Ook de stofwisseling zal verbeteren en het hart en de bloedvaten zullen gunstig worden beïnvloed.

Wanneer u begint met MBE zult u na enkele dagen duidelijke veranderingen waarnemen. Door de positieve ondersteuning van de darmflora zult u zich aanmerkelijk fitter gaan voelen en zal de nachtrust verbeteren. 

Gebruiksaanwijzing: Voor een goede ondersteuning en optimaal resultaat gebruikt u 30ml MBE 1x daags. Wanneer u begint met MBE is het raadzaam om de eerste drie dagen de in te nemen hoeveelheid te verdubbelen, dus 2x daags 30 ml. 
Bij opkomende koortslip of huiduitslag direct 2x daags een met MBE gedrenkt papieren zakdoekje enige tijd op de plek houden. Bij blaren in de mond 2x daags spoelen en kunt u het doorslikken.

N.B.: U kunt niet over doseren, als u iets meer binnenkrijgt is dit niet schadelijk. 

NVWA reg. nr: 219465 + GMP Plus.

Heeft u vragen neem dan contact op via de website of 0629190954 app.